ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – 1980€ με ΦΠΑ

Περιλαμβάνονται :

Επίτοιχος λέβητας αερίου  FERROLI FerCondens F24kW 24Kw ΛΕΒΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ-ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Ομοαξονική καμινάδα οριζόντια με γωνία.

Εργασίες εγκατάστασης θέρμανσης. Θα γίνει  μετατροπή της εγκατάστασης ( υπάρχουσας αυτονομίας πετρελαίου ) της θέρμανσης του διαμερίσματος , όπου οι σωληνώσεις θα οδηγηθούν από το υπάρχων κολλεκτέρ του διαμερίσματος στον Λέβητα αερίου. ( Ισχύει για δίκτυο πολυστροματικης σωλήνας HENCO , εισαγωγής – επιστροφής έως 20 m . για τμήματα μεγαλύτερα των 20m χρέωση =15 €/m. )

Σύνδεση λέβητα με παροχή κρύου νερού και ζεστού στην εγκατάσταση  έως 4μ. (πολυστρωματική ή πλαστική με μόνωση . Για μεγαλύτερο τμήμα >2μ = 5€ /μ.)

Εσωτερική εγκατάσταση Γραμμής Φυσικού Αερίου , η οποία θα γίνει από χαλυβδοσωλήνα 3/4″ ΕΛΟΤ ΕΝ 10255 σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής. Θα τοποθετηθούν 2 διακόπτες στο δίκτυο και φίλτρο αεριού στην προσαγωγή του λέβητα . Η εγκατάσταση αερίου θα ξεκινάει από τον μετρητή του αερίου και θα καταλήγει στον επίτοιχο λέβητα Αερίου.(  έως 12μ.  συνολικό μήκος γραμμής , μεγαλύτερο απο 10μ = 15 €/μ ).Η προσφορά δεν ισχύει για θαμμένα τμήματα σωληνώσεων  χρέωση =20 €/m. Χώμα  χρέωση =30 €/m. Μπετό

Ηλεκτρoλογική εγκατάσταση .( Γραμμή ρεύματος και θερμοστάτη χώρου ηλεκτρονικού RDH10 SIEMENS  έως 5μ.)

Μελέτη αερίου Φάκελος μελέτης προς την Ε.Δ.Α ( Μελέτη Μηχανολόγου )

Έκδοση πιστοποιητικού εγκατάστασης, Πιστοποιητικά έγκρισης ποιότητας υλικών – εξαρτημάτων – μηχανημάτων,

Τεχνική έκθεση εγκατάστασης

Ραντεβού ενεργοποίησης γραμμής.

Τελικό κόστος με ΦΠΑ 24% 1982.00€

Για διαμερίσματα που απαιτείται δίκτυο θέρμανσης έως 5 καλοριφέρ χρέωση 700€ με ( με σωλήνα χαλκού δεν περιλαμβάνονται καλοριφέρ )

Ισχύει για συμβάσεις που θα υπογράφουν έως 31 Μαρτίου