Προσφορά 2

Επιδότηση εγκατάστασης φυσικού αέριου με λέβητα,
FERROLI FerCondens F24kW 24Kw - 1430€ με φπα

(από τελικό ποσό πληρωμής έχει αφαιρεθεί το ποσό της επιδότησης 550€ )

Άφορα κατοικίες με υπάρχουσα αυτονομία

Περιλαμβάνονται :

Φάκελος δικαιολογητικών ένταξης στο πρόγραμμα επιδότησης 

Φάκελος μελέτης πρός την Ε.Π.Α

Επίτοιχος λέβητας αερίου FERROLI FerCondens F24kW 24Kw ΛΕΒΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ-ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Ομοαξονική καμινάδα οριζόντια με γωνία.

Εργασίες εγκατάστασης θέρμανσης. Θα γίνει  μετατροπή της εγκατάστασης ( υπάρχουσας αυτονομίας πετρελαίου ) της θέρμανσης του διαμερίσματος , όπου οι σωληνώσεις θα οδηγηθούν από το υπάρχων κολλεκτέρ του διαμερίσματος στον Λέβητα αερίου. ( Ισχύει για δίκτυο πολυστροματικης σωληνας HENCO , εισαγωγής – επιστροφής έως 20 m . για τμήματα μεγαλύτερα των 20m χρέωση =15 €/m. )

Σύνδεση λέβητα με παροχή κρύου νερού και ζεστού στην εγκατάσταση  έως 4μ. (πολυστρωματική ή πλαστική με μόνωση . Για μεγαλύτερο τμήμα >2μ = 5€ /μ.)

Εσωτερική εγκατάσταση Γραμμής Φυσικού Αερίου , η οποία θα γίνει από χαλυβδοσωλήνα 3/4″ ΕΛΟΤ ΕΝ 10255 σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής. Θα τοποθετηθούν 2 διακόπτες στο δίκτυο και φίλτρο αεριού στην προσαγωγή του λέβητα . Η εγκατάσταση αερίου θα ξεκινάει από τον μετρητή του αερίου και θα καταλήγει στον επίτοιχο λέβητα Αερίου.(  έως 12μ.  συνολικό μήκος γραμμής , μεγαλύτερο απο 10μ = 15 €/μ ).Η προσφορά δεν ισχύει για θαμμένα τμήματα σωληνώσεων  χρέωση =20 €/m. Χώμα  χρέωση =30 €/m. Μπετό

Ηλεκτρoλογική εγκατάσταση .( Γραμμή ρεύματος και θερμοστάτη χώρου έως 5μ.)

Μελέτη αερίου ( Μελέτη Μηχανολόγου )

Έκδοση πιστοποιητικού  εγκατάστασης, Πιστοποιητικά έγκρισης ποιότητας υλικών – εξαρτημάτων – μηχανημάτων

Τεχνική έκθεση

Ραντεβού ενεργοποίησης γραμμής.

Τελικό ποσό πληρωμής 1430€ με φπα

Για διαμερίσματα που απαιτείται δίκτυο θέρμανσης έως 5 καλοριφέρ χρέωση 700€ με ( με σωλήνα χαλκού δεν περιλαμβάνονται καλοριφέρ )

 

 

 

*Μάθετε περισσότερα για την προσφορά τηλεφωνικά στο 210 76 28 088 ή στο  6932 60 87 57. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail σε αυτή την διεύθυνση info@udraulika.gr