Χυτοσίδηροι Λέβητες Στερεών Καυσίμων (pellet)

Ferroli WFL

Χυτοσίδηρος λέβητας στερεού καυσίμου υψηλής απόδοσης GG20 (EN-GJL200), κατάλληλος για καύση ξύλου ή κοκ. Χρήση pellet με τοποθέτηση της πόρτας του καυστήρα και του καυστήρα pellet, mikro P… περισσότερα

Ferroli Mikro P

Καυστήρας βιομάζας (pellet) ρυθμιζόμενος σε πέντε βαθμίδες παροχής. Εξοπλισμένος με μοτέρ τροφοδοσίας, σύστημα τροφοδοτικού κοχλία και σωλήνες σύνδεσης… περισσότερα

 

Η FERROLI είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού πάνω από 50 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Το ξύλο είναι το μοναδικό διαθέσιμο-βιώσιμο καύσιμο που απαιτεί σύντομη διαδικασία μετασχηματισμού. Είναι εγχώριο, βιώσιμο και εκμεταλλεύσιμο χωρίς να απαιτεί μακρινή μεταφορά.

Τελευταία, τα στερεά καύσιμα γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στη Ευρώπη. Όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν να αυτονομυθούν από τη συχνά αβέβαιη και επαχθή προμήθεια υδρογονανθράκων, για να απαλλαγούν από τις διακοπές παροχής ενέργειας, να εξασφαλίσουν απλή και με χαμηλό κόστος λειτουργία. Ο χρήστης που επιλέγει έναν λέβητα στερεών καυσίμων συμβάλλει επιπλέον στη φυσική ισορροπία του περιβάλλοντος. Η σωστή συγκομιδή ξύλου από τα δάση σημαίνει ότι το ξύλο που καίγεται ή αποσυντίθεται φυσικά, απελευθερώνει στην ατμόσφαιρα την ίδια ποσότητα CO2 που είχε προηγουμένως αφαιρέσει από την ατμόσφαιρα ως δέντρο.

Η Ferroli πρεσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, από λέβητες pellet (συσσωματώματα ξύλου) κοκ, ξύλου, για την παροχή θέρμανσης σε οικίες, μέχρι σύνθετα συστήματα που χρησιμοποιούν βιομάζα για θέρμανση ή βιομηχανική χρήση.

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία, η Ferroli συνδυάζει τα ιδιότυπα στερεά καύσιμα με τις κορυφαίες επιδόσεις, την ποιότητα καύσης και τις χαμηλές εκπομπές καυσαερίων.